Metten

Metten Stein+Design bestratings-, tegel- en muursystemen staan garant voor een fraaie en bijzondere verschijningsvorm. De samenstelling, productie en levensduur zijn bewezen duurzaam. Comfort in het gebruik en onderhoudsvriendelijk zijn belangrijke aandachtspunten bij de ontwikkeling ervan.

Een tuin is een spiegel van de bewoner en dus even zo vele mensen, even zo vele tuinen. In ons veelzijdige assortiment vindt u voor elke plek rondom het huis een passende oplossing. Voor smalle paadjes en grote oppervlakken. Voor mensen en voertuigen. Voor modern of klassiek, ingetogen of uitbundig, landelijk charme of architectuur in finesse. Op comfort ontworpen in gebruik en veelal gericht onderhoudsvriendelijk. In de samenstelling, productie en levensduur oprecht duurzaam.

Net als natuursteen heeft ook beton fijne capillaire, waarin vocht en vuil                    CleanTop-Logo    kunnen binnendringen. Het CleanTop-systeem is onderdeel van het productieproces en is daarom duurzaam met de steen verbonden. Het geeft het product een extra bescherming en behoeft geen nabehandeling. Vocht en vuil kunnen, afhankelijk van de Clean Factor waarde, of niét of slechts in beperkte mate door-dringen. Vervuilingen laten zich met water al dan niet met toevoeging van een reinigingsmiddel zeer effectief verwijderen. Bovendien behoeven oppervlakken welke voorzien zijn van de CleanTop Technologie minder vaak schoon gemaakt te worden.